certificacions de xarxes

Què són i en què consisteixen les certificacions de xarxes

Sabries dir què són les certificacions de xarxes? Les xarxes de cablejat estructurat, també conegudes com a xarxes informàtiques, són les infraestructures més importants dels sistemes de comunicació. Per tant, les certificacions corresponen a l’avaluació i determinació que aquestes xarxes són aptes per poder fer un ús adequat d’elles.

Certificacions de xarxes

Tots els sistemes d’una empresa es suporten sobre aquestes xarxes, de manera que hem de considerar com una inversió a llarg termini. Per aquest motiu, cal confiar en una empresa professional i especialitzada que acrediti, en qüestions legals i de formació, ser capaç de certificar la xarxa del cablejat.

A més, han de tenir la capacitació per dictaminar diagnòstics i solucionar problemes que puguin aparèixer en aquests sistemes de cablejat. De fet, a mesura que es van implementant nous sistemes de cablejat, s’exigeix ​​un major rendiment i seguretat. Per aquest motiu, la certificació de l’cablejat és un sinònim de qualitat, ja que dictamina que la xarxa com a tal ofereix garanties.

Aquesta certificació de xarxa seria el procés pel qual garantim que la instal·lació és apta d’acord amb les normatives oficials. Així mateix, en aquest procés es fa una comparació amb el rendiment de l’cablejat instal·lat i l’estàndard, buscant determinar que el rendiment esperat s’adapta als estàndards de qualitat requerits pels organismes nacionals i internacionals.

La importància d’aquestes certificacions

Aquestes certificacions són fonamentals ja que demostren la qualitat dels components, així com de la instal·lació i, per descomptat, si hi ha errors amb els que la xarxa no compliria amb els estàndards de qualitat. En els casos en què hi hagi errors, s’emet un diagnòstic per determinar que el cablejat no passa la inspecció, començant llavors el procés de solució d’incidències.

Així, aquest procediment contempla tant els mesuraments de certificació del cablejat com la generació dels informes pertinents i de la documentació de la xarxa. Per tant, comprovem que el certificador és una eina clau per a les empreses de cablejats ja que és capaç de detectar en quin punt està la decisió, el que facilita la possible reparació.

Certificacions de xarxes informàtiques

Quan es certifica que la xarxa és apta, s’emet un diagnòstic favorable donat que compta amb les condicions necessàries per brindar un rendiment correcte, així com una fiabilitat a llarg termini. Igualment, aquesta certificació és un document imprescindible que ha d’estar a mà perquè certifica la garantia de forma oficial, així com l’eficiència de la xarxa informàtica.

En resum, aquest servei de certificacions de xarxes és clau perquè totes les empreses que treballin amb un gran volum d’arxius informàtics puguin desenvolupar la seva activitat sense cap problema. Finalment, indicar que tan important és la instal·lació com el correcte manteniment de totes aquestes xarxes.

Leave a comment

Ver más

  • Responsable: Panda Redes s.l..
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.