certificación de redes

A Panda Xarxes certifiquem les teves xarxes de cablejat!

Les Xarxes de Cablejat o Informàtiques són el pilar fonamental en els sistemes de comunicacions. Aquestes xarxes, són les que suportaran tots els sistemes i dades de la teva empresa.

Per aquest motiu, tenir una certificació de la qualitat del teu cablejat és una cosa indispensable per assegurar el bon funcionament de la teva empresa i que ofereixi el correcte rendiment i fiabilitat suportant qualsevol aplicació de xarxa. Assegurar, verificar i certificar la teva xarxa de cablejat és una inversió a llarg termini. A més, és també una garantia legal que ens assegura tenir una xarxa que compleix els estàndards i garanties que es demanen en aquest mercat cada vegada més exigent.

La importància d’ aquestes certificacions

Amb Panda Xarxes garantiràs que la instal·lació de la teva xarxa de cablejat compleix amb la normativa oficial. Comparem el rendiment del teu cablejat amb l’estàndard i el millorem perquè compleixi amb la certificació.

Realitzem tot el procés d’ anàlisi, inspecció del cablejat i, lliurem un informe o document amb els resultats i millores obtingudes. Aquest informe certificarà de forma oficial la garantia i eficiència de la xarxa informàtica.

Quan se certifica que la xarxa és apta, s’ emet un diagnòstic favorable atès que compta amb les condicions necessàries per brindar un rendiment correcte, així com una fiabilitat a llarg termini. Igualment, aquesta certificació és un document imprescindible que ha d’ estar a mà perquè certifica la garantia de forma oficial, així com l’ eficiència de la xarxa informàtica.

En resum, aquest servei de certificacions de xarxes és clau perquè totes les empreses que treballin amb un gran volum d’ arxius informàtics puguin desenvolupar la seva activitat sense cap problema. Finalment, indicar que tan important és la instal·lació com el correcte manteniment de totes aquestes xarxes.

A Panda Xarxes som especialitzats en la instal·lació de tot tipus de xarxes. Aportem valor a empreses com la teva posant a la teva disposició les millors eines i solucions TIC. Assegurem el teu certificat de xarxes de cablejat! Contacta amb nosaltres per saber-ne més.

Leave a comment

Ver más

  • Responsable: Panda Redes s.l..
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.